Bilder som hör ihop med förra inlägget
firat josse hos Hanna!

just det har också varit på godbymässan och lyssnat på de duktiga luciorna.

pluggatpluggatpluggat, mumin gillart!

Drakeeen


Firat josse idaag, @vårdö!

24.11.12

Som ni ser har jag ändrat designen här, tyckte det var dags för en förändring. Och nej jag vill inte ha matta som header men jag ska bara lista ut hur man ändrar det (läs: jag ska ta hit någon som kan hjälpa mig..hehe de här med att fixa en blogg är inte min starkaste sida) 
 
Men iallfall nu skulle jag vilja lägga upp lite bilder här men min mobil krånglar och jag kan typ bara lägga upp dem på blogg.se appen (och det är därför vissa bilder blir fel svängda..)
Men jag det jag har gjort sen sist är väl att vi har firat josse nu två helger i rad, förra helgen var vi hos hanna på förfest och sen gick alla (förutom jag då..) till arken. Idag var vi hemma hos josse och hon bjöd på lasagne och chokladmousse, en super kväll!  
Sen har också provperioden drabbat oss lussebarn och jag har försökt plugga historia med Jennifer, gick helt okej, men såklart så kom det vi tyckte vi kunde skippa att plugga på i provet.. haha så ja provet blev ingen succé. 
Och sen har jag, hanna och andra jennifer pluggat lite tyska (okej vi pluggade inget) och så avslutade vi detta "pluggande" med att återuppta våran gamla tradition, äta på draken, fina firren! 
Sen har jag och tjejerna varit och sett den sista Breaking Dawn! 
Och i fredags var det kör som gällde och det står också på agendan imorgon.
På måndag skriver jag sista provet, religion, för denna provperiod (LYCKA!!) och då är det också exakt 2 veckor kvar till jag fyller 18!! helt sjuuuukt men underbart!
 
Avslutar detta inlägg med mobilbilder från Magaluf