I MADE IT

JAG BLIR STUDENT!!
Lyckan är total! Var lite orolig över matten men fick det preliminära resultatet idag och det ser ljust ut!
I måndags hade jag min sista timme i lusse EVER, tyska prov. Känns jättekonstigt, vill sluta men ändå inte. Kommer sakna allt så mycket. Lussetiden har helt klart varit den bästa tiden i mitt liv. 
Känns också konstigt att inte ha prov eller läxor på typ ett år (jag ska inte studera direkt efter lusse utan blir kvar ett halvår och jobba och sen ska det resas) fast det är dock positivt hihi.
 
Men idag drogs jag redan in i vuxenvärlden, har börjat jobba på ett dagis och ska göra det i två veckor. Trivs redan som fisken i vattnet. Sen var jag på teater idag ocksååå
 
Nu blev det svårt att avsluta detta inlägg eftersom jag alltid skriver att jag ska plugga.. Får väl köra en:
Hejdå nu ska jag göra allt förutom att plugga. Puss och adjö.
 
fint väder var det ju idag också!! najs bajs
 
PS. hade en fettbra helg, med utgång x2 (man slutar ju bara studentskrivningarna en gång i livet).
På fredag förade jag hos Emma och sen blev det indigo och arkeen och på lördag var the gang till park och badade, sen for vi till Linn där vi fixade oss och förade och sen blev det arkeeo. DS.
 
fredag:
Lördag:
första bilden är Elisas och andra Emmas hoppas det var okii att jag tog dem hiho. Sista är jag däremot ägare till själv (fett bra kvalite har den också!!)
 

Torsdag

Nu är det över, finito, done, alla studentprov är skrivna!! Lycka!!
Dock gick inte matten alls något bra, så det är bara att hoppas på godkänt.
 
före och efter bilder från mitt och riinas matteplugg i tisdags haha: 
 
Idag är jag ledig och ska lägga ner min själ på att plugga tyska (har prov på måndag). Så efter måndag är jag heeelt ledig, ända till 1 juni då jag förhoppningsvis får min studentmössa. Fråga inte vad jag ska göra under denna lediga period, haha har ingen aning. 
Men nu ska jag börja göra mig i ordning för riina kommer snart efter mig, har tänkt äta i skolan och sen åka till mamma och plugga. 
 

Tisdag

Tjenis!
Hade ingen gymnastik imorse så är ledig hela dagen. Så denna dag ska bestå av matteplugg! Skriver somsagt sista(!!!) studentprovet imorgon, så lite surt om man skulle bli underkänd på det, men nääääh det ska jag inte bli (hoppas jag eh)! Riina kommer hit snart och då ska vi plugga som små dårar. Sen ska vi också gå en snabbis till Mattssons och handla studentmat. 
Nej nu ska jag börja räkna lite..fett kul
byebye
 

@Riina


Är hos riina och hittade massor med gamla bilder på hennes dator, haha snyggacheyer94. 

Äntligen är denna tre-studentprov-på-en-vecka veckan över. Skrev engelskan idag och det gick helt okej. Har bara ett studentprov kvar nu, matten på onsdag och sen är detta över!! 
Imorgon ska jag försöka plugga matte och sen ska jag ut med Malin och Frida. 
Men nu ska jag försöka koncentrera mig på filmen riina har satt på, haha. 
hejjjjdååå
 

YOYO

Död tjej som sitter här och skriver, det där med historiastudent tar på krafterna. Orkade inte ens åka och fika (DÅ ÄR NÅGOT FEL). Historian gick bättre än förväntat men bra gick det inte heller så ja bara och vänta och se. Som tur är är det ett extra prov så det är inte hela världen om jag blir underkänd. 
Precis såhär känner jag mig just nu. Ska inte göra något idag (förrutom agera taxi till bröderna). Men nu ska ni få höra det bästa som har hänt mig idag, kom just på att ett nytt avsnitt av pretty little liars har kommit!! MITT LIV ÄR KOMPLETT
 

Ny header

TACK julia för designen!! 
äntligen ser min blogg lite vettigare ut igen hiho.
 
I fredags kom som sagt tjejerna hit och vi åt som vanligt i mängder 
 
I lördags var jag först och jobbade på barnensdag på sittkoff, vi fick vara utklädda till prinsessor hihi och jag stod mest vi fiskedammen och gav barnen små presenter.
 
När jag kom hem gjorde jag ett tappert försök att plugga (gick bajs) och sen kom Julia hit och vi tittade på melodifestivalen. Bra vinnare men anton var bäst! Sen sov julia över och idag har vi pluggat lite, nu har hon åkt och jag ska fortsätta pluggandet och tagga svenskastudenprov, novell imorgon! Ska också någongång idag iväg och handla studentmat (de bästa med att skriva studentprov hiho) 
Men nu ska jag ta mig i kragen och läsa historia!
pusss
 

Ansen kom just.....

HOLA! Just nu pratar jag med min argentinska vän Ida (som jag förövrigt saknar massssor) medans jag inväntar att tjejgänget ska komma hit och käka lite chokladfondue! I veckan har jag för första gången vikarierat mamma i 5:an - 6:an vilket förövrigt var jätteroligt! Annars har jag inte gjort så mycket, typ försökt plugga studentprov (har tre stycken nästa vecka.....hjälp) och det är de jag ska göra hela helgen..yeeey. Nej nu kom ansen,bäst att vara lite social hiho hejdåååå

KARONKA (det riktiga inlägget ehe)

haha det förra inlägget skulle inte ha publicerats riktigt än menmen var lite snabb på knappen. Men iallfall nu ska jag berätta om karonka dagen:
 
Steg upp 6 på morgonen, for till skolan och förberedde det sista inför kladdisen med jennifer och riina. Sen drog det igång. Jag och jennifer stod först där ute, delade ut biljetter och schasade in alla 1:or och 2:or i skolan och sen var vi i vårat klassrum. Hade verkligen jättekul!
Efter vi gjort det vi skulle till tre klasser var det dags att städa. Sen åkte jag, josse och riina en sväng på stan och gjorde lite ärenden, sen for vi till mig där vi åt. Kl.13 var det dax att befinna sig i frisörstolen och få håret fixat. Väl klart åkte jag till Ronja där Nathalie också var.  Vi gjorde oss helt klara och ronja sminkade mig (taaaaack!), hade egentligen tänkt göra det själv men insåg att det inte var en bra idé ehe. Sen runt 15 åkte vi äntligen till Alandica där vi drack fördrink och tog foton. Sedan åt vi en jättegod trerättersmiddag  och vi hade jätteroligt i vårat bord, inte en tyst sekund. Sen var det rosutdelning då också föräldrar fick komma dit. Efter det var de de efterlängtade parodierna. Haha skrattade nog verkligen hela tiden. Sen började folk dra sig till arken. Där hade jag dock inte lika roligt, alla var verkligen helt sjukt trötta och tiden gick så långsamt men jag lyckades ändå komma i säng först halv 5.
Men hade verkligen en jättebra karonka!

(de sista bilderna är josses och kajsas hoppas det var okej att jag snodde dem hiho)

Torsdag

Torsdagen före karonka var en vääldigt stressad dag. Tack gode gud är det min lediga dag från skolan. Iallafall så började dagen kl.10 med att jag och riina åkte till avancia för att sola solarium (vilket dock inte syntes haha) Sen åkte vi till skolan, åt lunch och målade tavlor till kladdkaronkan. Sen hade riina timme och medans det hjälpte jag Kajsa med att fixa det sista till kladdisen. kl.13 när riina var klar tog vi en väldigt snabb sväng till godby där jag hittade kläder till kladdkaronkan. Sen körde vi snabbt tillbaka till skolan och kastade i oss mellanmål. Efter det kl.15 åkte vi till mig där ronja var. Ronja plockade mina ögonbryn och en halvtimme senare befann jag och riina oss i bilen igen. Denna gång med sickte på Great subs and salad där vi träffade Ansen och Jennifer. Efter vi fått våran mat skyndade vi oss till bilarna igen och kom en kvart försenade till räkna med johnny. Hade dock vääldigt svårt att koncentrera mig för jag var så uppspelt och förväntanfull till fredagen. Så räknade typ 3 uppgifter på 45 min ehe. När de var slut kl.17 kunde vi äntligen sätta oss ner och äta våran mat och ta det ganska lugnt i en timme. Sen var det dax att fixa klart hela kladdkaronkan. Så alla treor kom till skolan och fixade och trixade. Jag, jennifer r och riina hade ett rum, Weasleys vass varor. Vi hade alltså Harry Potter tema. Efter att vi hade övat igenom allt typ 100 gånger hade klockan slagit lite efter 21 och vi var nästan sist ut ur skolan. Väl hemma sen var det tid för att fixa det sista inför kvällskaronkan, hade sen såklart svårt att sova eftersom jag var så förväntansfull. Jobbigt att man skulle upp kl.6 dagen efter..