--> helsingfors

Sitter här i långärmad, fleece och morgonrock...ehe hösten är verkligen här! Men det är bra för då kan man sitta inne med gott samvete, tjena lat tjej. 
Påtal om lat så ska jag snart åka till avancia för lite HIT och kanske några kilometer på löpbandet om jag nu orkar. Sen är det teater som gäller för hela slanten. 
 
Inatt åker jag, mamma, erik och calle till helsingfors för att gå på galapremiären till filmen lärjungen (som erik som sagt är med i). Själva galapremiären är först på torsdag, så på onsdag så blir det antagligen lite shopping och sen heureka. Kommer hem på fredag natt. Ska bli riktigt kuuuel.
 
Och igår fick jag se filmen för första gången och den var suuper!
Och sen firade vi med glass :))))) (<-- dubbelhakorna jag fick efter höhö)
 
 
 

helghelghelg

Har inte haft tid att blogga i veckorna, så det får bli ännu ett till helginlägg.
 
I fredags var jag och fikade med frida, eller nä det kanske var i torsdags?! haha vet inte.. dagarna blandas ihop när man jobbar alla dagar i veckan. Tror minsann att det var i torsdags vi fikade och på fredag jobbade jag och sen gjorde jag typ nada i think.
 
I lördags jobbade jag också, sen for jag till ansen med riina på förfest och sen for vi till ladys night. Hade riktigt roliga även fast det var ganska lite folk. 
hihi ansen och riina såg väldigt lika ut
idag, söndag, kom världens bästa Ida med chips, dipp och cola till mig klockan 10 imorse!! tack!!
Medans vi åt det såg vi på film. När ida åkte hem så kom cornelia och hämtade mig och så åkte vi till bio savoy för att se på One Directions film. Den var jättebra!! Sen när jag kom hem satte jag mig nästan dirren i bilen med sikte mot ida, hämtade upp henne och vi åkte till Smarket för att köpa godis. Köpte cirkus 5 plockgodisar var, åkte hem till ida och såg ännu en gång på film.
Nu är jag hemma och ska snart gå och sova (blir antagligen ett oth avsnitt först). Imorgon jobbar jag, sen dans och sen ska jag för första gången få se lärjungen, filmen som min lillebror är med i! Ska bli  riktigt spännande och kuuuel //stolt storasyster
Men nu ropar sängen!
pusss

fre,lör,sön

På fredag var jag först på jobb, sen åkte jag, ansen och jennifer till Wirrans i godby och åt middag, sen till Smarket för att köpa godis och sen till jennifer. Efter det for jag till hanna och vi for också till smarket haha och sen till henne där vi såg på film.
Jag och ansen tog EXAKT lika mycket gram godis (hehe det var lite coooolt)
 
På lördagmorgon for jag på spinnig (hujedamej vad jobbigt) och sen var det dags för  jobb. Åkte på kvällen till jennifer dit också ansen,riina,ida och linn kom och sen drog vi till Knorring på bartömning (jag var dock nykter så åkte hem redan halv 12.)
 
Och idag söndag har jag också jobbat, sen efter jobbet hade vi mitt,erik och calles släktingkalas (även fast erik fyller i juli, jag i december och calle i januari... hehe mamma tycker om att ha allt på en gång).Efter allt godsaksätande gick jag på en pw 6 km (pjuuh) och nu väntar OTH (ser om femte säsongen, hihi bäst <3)
 
pusss
 
 

Tisdag

Häjj!
Kom just hem från höstens första teaterlektion, lika roligt som alltid, och nu sitter jag här och kollar idol.
 Idag jobbade jag till halv 4 och sen fikade jag med mikaela, malin och andrea. Avskedsfika eftersom mikaela åker till USA imorgon i ett år..kommer sakna henne!!
 
Imorgon är jag ledig (hihi känns som jag allid är det men så är inte fallet... det är bara när jag är ledig som jag orkar blogga eheh)
Så imorgon blir det avancia och sen ännu en gång biljettkollning med ansen och jennifer (precis som förra gången jag var ledig hiho) vi bokade alltså inte förut. 
 
Jao men nu har det gått 3 pauser sen jag började skriva detta inlägg (shit vad jag är snabb!!! nsh) så ska kolla sista minuterna idol nao. 
Later

Helgen

Fredag:
 
Lördag:
 
Söndag:
Och så tog jag en kvällspromme på söndagkväll till julia och hängde där en stund (hade en snygg bild därifrån men julia tvinga mig att ta bort den...........)