30.10

Tjeena! För tillfälle håller jag på att lyssna sönder på Ellie Gouldings Halcyon medans jag kämpar med matteläxan (ja ni ser ju vad jag kämpar..) Idag har det varit en skön skoldag med bara två timmar, varav vi såg på film på en och red på den andra.  Och ikväll var det teater som gällde. Och nu borde jag avsluta detta inlägg med att berätta hur mycket jag längtar till halloween, men haha det gör jag inte. För när (nästan) alla ens kompisar får gå på krog får man gå hem. Tur att jag har josse, vi ska rocka hemmet!! Och tur att Linn har förfest sååå kul ska jag nog ha ändå! Nu ska jag fortsätta kämpa med matten! pussss Bilder från helgen, middag hos mig:

26.10

Tjoo!
 Veckorna rusar iväg och det är redan 26:te oktober, kändes just som första. Och igår kom t.om. första snön. Annars då? Ja sen jag sist bloggade så har jag ätit pizza och snackat på jennas golv (förra fredagen), varit på förfest till ansen (förra lördagen) och sovit över hos Elisa (Tisdags). Och sen har jag såklart gått i skola, dansat och spelat teater, ni vet de gamla vanliga. Och så har jag försökt komma igång med träningen på avancia.
Idag har jag varit hela dagen på körövning och det ska jag också vara på söndag. Imorgon däremot ska jag skriva högskoleprovet hela dagen (taggataggatagga nsh) och sen på kvällen blir det middag hos mig med tjejerna!
 
 
 
Jenna och Erik efter en körövning och den första snön.
 

16.10

Efter skolan var det äntligen dags att klippa mig, måste ha varit ett år sen sist så ja de var behövligt! Efter det traskade jag och mitt kortare hår ner till Mattishallen där Elisa var. Vi handlade och sen gick vi till henne där vi lagade middag, skrattade och såklart tog egopics. Och sen var det dags för teater.
Det var min dag det. Hejs.













höstlovet i bilder


15.10.12

Heej! Hade ett riktigt bra och skönt höstlov. Gjorde inte så mycket, men även de kan vara skönt ibland!
I fredags var jag som sagt med Julia till Sthlm. Planen var att inte shoppa så mycket (gick sådär) och mest bara strosa runt. Vi gick till Östermalm och hälsade på kusin och kollade in hans lägenhet. Sen tog vi en sväng om till gamla stan och hälsade på slottets vakter.
 
I lördags var jag med Sanna och sen på kvällen åkte jag till Ronja där jag också sov över. På söndagen gjorde jag typ inget, joggade, körde lite, åkte med riina en sväng till smarket och ja de var deet.
 
Idag har jag varit på dans och sen efter det gick jag och Matilda till avancia. Tyckte det var dags att sätta igång igen, så köpte mig ett månadskort.
 
Nu ropar läxorna
ciaoo

Höstlov 11.10

Tjenare! Började höstlovet med powerwalk med Matilda. Sen for jag, mamma, Erik och Calle till Julia o co. Vi plockade svamp och fikade.




Sen var det dags för körövning och nu kom just Julia hit. Hon ska sova över och imorgon åker vi till Stockholm över dagen! Fina firren!
ha det götttt, pussss

9.10

Hade bara religion, gympa och en utgivningstimme idag. Fick ut svenskan.. var sååå nära att få det vitsord jag ville ha (och måste ha för att få ett bra medeltal i svenskan) Men fick jag det? Nej. Så ja sen var dagen förstörd. Haha okej liite överdrivet för jag glömde bort det på 3 minuter och sen var dagen bra igen, haha typ. Ja men iallafall så efter skolan var jag med Ronja och sen kom kusin Elin hit igen. Hon är här fortfarande men lär åka hem snart. Då är det dags för matteläxa och kanske ett avsnitt pll. Imorgon börjar jag 11 wohoo!

8.10

Kom just in från en joggingtur med Matilda, huj säger jag bara.. nu väntar duschen, religionbajs och sen pll. tack gode gud börjar jag 10 imorgon! Idag började period 2, började den med en full dag.. men det blir nog en helt okej period. Efter skolan kom Elin hit och henne har jag varit med hela eftermiddagen. Nu ska jag återgå till min plan. pussss
 
 
 

7 oktober

Idag har jag varit och fikat med mikalea och lucke på havtorn och sen åkte jag och riina till bollhalla där vi jobbade.
Nu är Julia här på tacomiddag (påtal om tacos har det blivit en hel del sånt på senaste tiden.. nachotallrik till lunch och tacopaj till middag i torsdags, tacosoppa till lunch i skolan och tacos till middag på festen i fredags.. såja börjar tröttna höhö) och ikväll ska jag på bio med kajsa, matilda, ansen och riina, taken 2.

Hej igen!

Hej ho här var det mycket uppdatering...nsh
nåjaa efter senaste gången jag bloggade har det hänt mycket.
 
Det har varit en rolig rockoffvecka, fast inte lika bra som förra året, för nu kände man sig för stor för att vara i stadshusbacken och man var för ung för att gå till krogen, menmen det var riktigt bra artister!
Efter rockoff for jag en sväng till farmor och farfars sommarstuga i Oskarshamn och träffade alla svenska kusiner.
Sen satte jag mig på en buss som tog mig till ett hotell där resten av tjejerna var.
Dagen efter var det äntligen dags att flyga till Magaluf!
Hade en sjukt rolig och galen vecka där nere och de var helt klart en av de bästa resorna jag varit på! 
Ett minus var vårat hotell... vi hade en trevlig kackerlacka som bodde i vårat badrum, ingen aircondition, dörren kunde man sparka in och en morgon när jag och matilda sov på balkongen vaknade vi av smutsig vatten som rann ner från ett rör.. men vi hade roliga grannar, stor balkong och fin utsikt.
Ett till minus med resan var att flyget på hem vägen var 8 timmar försenat..
Men allt det bra väger helt klart upp det dåliga!
Vi kom hem en vecka före skolan började, på den veckan myste jag med vår nya kattunge mumin, for en sväng till bergö och så firade vi kajsa som hade fyllt 18!
Sen började skolan, sista året. 
Så det här året kommer innehålla studentskrivningar och sånt.
Jag har redan skrivit engelskastudentprov och hälsa. 
Det har gått helt okej och jag är iallafall godkänd! 
Men ja sen har jag också gjort detta:
Bild1: Träffat Malin och Marie från USA med Julia
Bild2,3: Varit på kräftskiva till josses stuga på vårdö
Bild4,5: Kört gocart för första gången i mitt liv med matilda, ida och riina
Bild6: Sagt hejdå till ida som ska vara i Argentina ett helt år..det har jag också gjort till malin som också ska vara borta ett helt år.. Saknar dem helt sjukt mycket!
 Ätit hestburger middag i riinas bil
Firat Sanna 18 år på frideborg!
Bild1:Fikat med lucke och mikko och sen sagt hejdå till mikaela eftersom hon flyttat till uppsala :(
Bild2: Shoppat i Sverige med hanna och jenna
Bild3: Släktingkalas
Bild4: myst i vårdö
Bild5,6: Skördemarknad, Öppna gårdar

Bild1: Skräckfilmkväll hos riina
Bild2,3: Soppteater med teatergänget
Bild4: Upplevt biltvätt för första gången
Hängt i hammarland med julia och träffat deras nya valp
I onsdags, 3 oktober, fyllde Jenna 18!
I torsdags lunchade vi på svartakatten
I helgen var det jenna, rasmus och fridas 18års fest! Det blev en jätterolig kväll!
 Igår var det lördagsmys med riina, matilda och elin. Sen drog vi till jenna där också hanna var och så fortsatte vi mysandet. 
 
Ja det var det som har hänt sen jag bloggade sist och nu ska jag verkligen bli bättre på att blogga!! (okej de säger jag hela tiden men nu menar jag det!!)
Och sen har jag också övningskört en hel del för nu mina vänner är det "bara" 64 dagar kvar tills den stora dagen!