Helgen

Började helgen hos Hanna med lite Victoria Secret Fashion Show, sen begav vi oss till Matilda och sen vidare till Ingrid på förfest. Efter en rolig förfest drog vi till arkeoo. Men det dröjde inte så länge fören jag och hanna gick till Indigo istället, där vi träffade Victor och Cajsa. Hängde där en stund innan vi gick till arken igen. Men där var det tomt, inte en jäkel på dansgolvet. Så sen runt 2-3 åkte vi till Darnemo. Där vi dansade, bastade, åt nattmat och sen slocknade jag och matilda runt kl.08... 
 
På lördag var det bara att ta sig upp ur sängen och åka till svarta katten för att luncha med stradnäshotellcrewet!   Där vi pratade tills stängning, kul hade vi! 
Planen på lördagskvällen var att hänga med julia, men tyvärr slocknade jag framför tv:n kl.18.. så fick skjuta upp det tills på tisdag. 
 
Idag söndag har jag tränat på körkortet, och ja det var typ allt jag har gjort. Sen ikväll var jag och Riina på bio, the impossible.  Jättefin film, se den! 
Nu ska jag plugga lite mera på körkortet (tycker faktiskt det är kul att göra testprovet hihi) och sen kanske göra någon läxa..
pusspuss

2012, 2013

Som ni ser har mitt december varit heelt kaotiskt! Grejer att göra varje dag, men det har varit så sjukt kul! Det har varit jättemycket med kören, övningar hit och dit och sen föreställningar. Vi har också haft en föreställning med teatern och sen har det varit dansgala! Tur att jag älskar allt som har med att uppträda att göra! Vi har också varit på SACO-mässan,dansskolan har åkt till Helsingfors och kollat på ballet och så har jag sätt på bio hos jennifer! Men det bästa med hela december var så klart att jag fyllde 18! Och alla utgångar: 15:onde (hade min födelsedagsförfest), julfest, juldagen och nyår. Hade en riktigt bra nyår, som började med föris hos elin och som slutade på arken! Och nu är det 2013!
 

2012 gick så sjukt fort. Lite av det jag gjorde var: Vi åkte till Sälen på sportlovet och skidade med mina kusiner, några veckor efter åkte spanska gruppen till Spanien på utbyte. Sen kom de från Spanien hit en vecka. Sedan slutade jag 2:an och firade det med middag hos Westerlunds. Sen började jag jobba på strandnäshotell och hade ett riktigt bra sommarlov! Åkte tåg för första gången själv till Freja. Midsommar på kökar var nåt av det bästa, vi hade så sjukt mysigt på dagen och vädret var verkligen på vår sida (för en gångs skull). Rockoff veckan bjöd på bra artister. Men det bästa med hela 2012 var nog när vi, 8 tjejer, åkte till Magaluf!! Sen började jag 3:an. Och har skrivit 2 studentprov. Året har också bjudit på massor med förfester och 18års middagar. Och tillslut fyllde även jag 18 år! 
 

2013 bjuder på flera studentprov, jag ska minsann snart ta körkort, Arken (hehe blev ju inte så mycket sånt 2012), karonka, studentresa, (förhoppningsvis) studenten, kanske en USA resa, men sen vet jag inte... det läskiga är att jag inte alls vet vad som kommer hända efter sommaren. Plugga? Jobba? Resa? 

Karonkaklänning

Nu har jag äntligen beställt min karonkaklänning! Hoppas den passar bara.. Har också tänkt skriva lite vad som har hänt sen sist men gör det en annan dag för har fullt upp med att lära mig svenska termer tills imorgon då skolan drar igång igen... Bara att bita ihop, "snart" sportlov.. Aja vi hörs snart igen pusspuss