22:04

Igår var det först jobb som gällde, sen hängde jag en stund med riina och på kvällen kom malin och mikko hit.
Idag har jag varit ledig. Jag och julia for och åt lunch på svarta katten och sen gick vi och solade till lilla holmen. Imorgon jobbar jag sista dagen för sommaren ( :DDDD ) och sen på kvällen drar äntligen rockoff igång!! Sommarlovet börjar lida mot sitt slut, men det är det bästa av sommarlovet som är på inkommande! Först rockoff, sen far jag en sväng till oskarshamn för att träffa kusinerna och sen drar jag och tjejerna äntligen till MAGALUF!! fina firren!
 

11.7 - 17.7

onsdag: Jobb, roadtrip med roadtrip-gänget!
torsdag: jobb, kvällsdopp med ida och riina i bamböle (eller ja dem doppade sig ehe) och sen sov jag över hos riina och vi kokade 800 gram pasta till iits (observera att denna pasta bara var till mig och riina... vet inte riktigt vad vi tänkte ehe)
fredag och lördag: island in the sun! (bilder kommer i ett annat inlägg)
söndag: sov hela dagen
måndag: jobbade och gjorde inte så mycket mera
tisdag: idag har jag jobbat och hängt lite med jennifer!
 
 

10.7.12

Fredag: ledig, lunchade med mormor, åt på arken garden med riina, matilda, ansen, ida och hanna, kollade lite på summer jam
Lördag: jobb, liten road trip med jennifer, ansen och riina och sen kollade jag på summer jam med hanna, matilda, linn och josse.
Söndag: jobb, bio, rock of ages, med riina, julia och sophie.
 
Måndag: jobb, road trip med riina, jennifer, ansen och matilda runt lite på åland, via marsund där ansen och riina doppade sig och sen blev det slutdestination godby grill!
Idag har jag jobbat och hängt med riiiiina
 

6.7.12

Igår följde jag med peter och julia ut med deras båt. Vi åkte ring efter båten och bara njöt av vädret!
Idag är jag ledig, så började dagen med att jogga. Sen har jag legat i solen och nu ska jag böra bege mig mot staden, ska luncha med min mormor!
Puss
 
 
 

3.7.12

Efter jobbet gick jag och mina arbetspolare till glassbaren i strandnäs, sen åkte jag och riina hem till mig och solade och åt jordgubbar. Efter det var det dags för sista föreställningen och när den var klar for hela teatergänget till en hamn och åt. Sen hängde jag en stund med mina fina vänner!

2.7.12

 Förutom att äta mammas raw food kaka så har jag idag jobbat, haft föreställning och joggat med mamma och erik.
 

Helgen

Fredag:     Riina och Matilda kom och drog med mig till pub niska där vi firade att vi fått lön!
    Sen var det dags för föreställning på kastelholm.    Och på kvällen var det middag på Arken Garden med Jenna och Frida som gällde!
 
Lördag: Jobbade och på kvällen träffade jag först Sara (som fyller år idag! GRATTIS!) och sen åkte jag till frida med the gaaang
 
Söndag (idag): Jobbade, efter det åkte jag och Mikko till ångbåtsbryggan och åt och dit kom också Erika! Sedan for vi till kastelholm för ännu en föreställning.