Showtime

Förra veckan var också en vääldigt stressig vecka, men också en rolig!
Jobbade mån-fre på dagis och på mån, tis och tor var det direkt till finström som gällde efter jobbet, hade föreställningar med kören. Att ha föreställningar är verkligen det bästa jag vet, att känna adrelinet före man går upp på scen, vare sig det är dans, kör eller teater (dock är teater det absolut bästa).
På onsdag var det ett annat jobb som gällde efter dagiset.
Och på fredag tog jag det ganska chillpill efter jobbet, det enda jag gjorde vara att ta en miniroadtrip med Hanna. 
På lördag for jag och mamma till Stockholm och nu är äntligen studentklänningen köpt!!
lite show för och med släktingarna för 100 år sedan
 

jobb, jobb och ännu mera jobb

7 av 7 dagar har jobbat denna vecka, på tre olika jobb, och på tisdag och fredag jobbade jag dessutom på två jobb...så ja trött tjej som sitter här och skriver. 
Även fast jag jobbade både lördag och söndag har jag haft en bra helg!
På fredag var hanna och riina hit på kvällen för att sy lite. På lördag slutade jag kl.18 efter det åkte jag och jennifer till riina där vi fixade oss och förade, frida kom också dit sen. 
Sen blev det arken, indigo och t.om kino, var första gången jag var på kino en lite längre stund har bara tittat in dit förut, dock var det inte mycket folk där så det blev ganska snabbt arken. 
Idag, söndag, har vi haft släktkalas hemma hos oss, vi firade calle, julia, jacob och alva (vi är en latsläkt som inte orkar ha ett släktkalas för varje kusin haha.) och vad fint väder det var!! Ä-N-T-L-I-G-E-N
Dagens outfit (OBS! eriks skor hehe)
Nu ska jag sova och tagga nästa jobbvecka, dagis denna gång :)
pusss o kraaam
 

Bra stil

I fredags var jag, matilda och erik på A tribute to Queen-genrepet. Feintfeint.
I lördags var jag, mamma och calle på en 100-års fest (50+50) och i söndags träffades tjejerna hos riina.
Idag har jag fått två jobb, ett för hela denna vecka och ett för hela nästa vecka, pengar rullar in, sköönt.
Just det, jag bytte däck för första gången i helgen också!! eller okej "jag" ,mest pappa (men jag tittade faktiskt på, väldigt duktigt av mig, ansträngde nästan ögonen.)
Nej nu ska jag sluta babbla, hejdååå.
 
jag och farmor (japp jag har en halsduk i håret, men hallåå det var ju fashion.)
 
pussss

Marocko

Kollade igenom gamla inlägg och kom på att jag inte skrivit nåt om Marocko, upppssss.
Såhär kommer det, bara sisådär 78 år senare:
 
Vi var alltså till Marocko på Sportlovet med Riinas familj. Först bodde vi i Marrakech. Vi bodde inte på ett turisställe precis, i hotellet vi bodde fanns det bara 7 rum allt som allt haha och ingen pool. Vi sov där två nätter och på dagarna strosade vi runt på marknader. 
 
Sen efter tre dagar tog vi bussen till Agadir, där vi nu bodde på ett mera turistställe. Hotellet hade pool och det var nära till havet (vi badade ingenting i Marrakech, men vi solade lite eftersom hotellet hade en liten takvåning).
Så jag och riina låg och pressade varje dag för att försöka få färg till karonkan (jag lyckades inte). Dock doppade vi oss bara i poolen en gång för den var så fruktansvärt kallt, fick köldskador bara man doppade tårna. En dag var vi till havet, där var vattnet varmare men det blåste så mycket så det var inte så skönt att sola (jätteroligt att bada dock eftersom det var så stora vågor.) Vi var också till en marknad en dag.
Annars så spelade vi mycket kort, speciellt plump och bara chillade hela veckan, sköönt.
Hade en finfin vecka!
 
 Marrakech:
Agadir:

På hemvägen fick vi övernatta på arlanda, den längsta och kallaste natten på länge.
 
 

20:21

Heeej! 
Hade en bra helg med körövning på fredag och söndag och utgång på lördag. 
Och just det skrev högskoleprovet i lördags också....fullpott helt klart (av fel då alltså eh).
På lördag förade vi hos Elins mormor och sen drog vi till arkeen. 
(min mobilkamera har fått nåt fel, ibland funkar den inte alls och när den funkar är det bara främrekameran som går att ta kort med...där av superkvalitén.)
 
I måndags var det min första dag som jag var helt ledig och den spenderades i skolan haha. Åt lunch med riina och jennifer, kryssade kurser och "hjälpte" (tittade mest på eh) riina och sol med deras hus byggande. I tisdags var jag också i skolan och åt lunch med riina och sol och "hjälpte" dem igen.
Idag, onsdag, åt jag lunch på svarta katten med danstjejerna och sen for vi runt på stan (köpte en finfin tröja från Alice) och tillslut till skolan där vi chillade i solen lite och sen gick jag och celinda på infotimmen.
Så mina första tre lediga dagar har jag alltså spenderat i skolan mer eller mindre haha.
Imorgon ska jag dock jobba igen. 
Nu ska jag snart åka till Smarket, träffa riina och återförenas med min kära plånbok som varit borta i 3 hemska dagar. haha dramatisk tjej tjena hej.
 
 
 

PÅSKEN

Började påsken (på torsdagen) med partajj hos Cajsa, hade jätteroligt så tack Cajsa!
Sen på fredag for vi till Kalmar till farmor o farfar. Där vi gjorde de vanliga påsksakerna haha, letade ägg, åt ägg, målade ägg, äggknäckartävling, åt i mänger (gick säkert upp 90 kg minst) och spelade kort.Sen var vi också en sväng till Kalmarslott  och så shoppade vi lite. Sen en timme före vi åkte hem på söndagen kom Stenungsunds kusinerna, kul att träffa dem igen även fast det bara var en timme!
Här i kalmarslottskyrka döptes jag och mamma och pappa gifte sig
Mitt fettsnygga ägg, gör alltid samma motiv, haha har dock inte förbättrats så mycket.
Farmor lagade en jätteheeeftig glasstårta som föreställde ett ägg.